waarom kiezen voor novius?

Een kantoor waar je thuis bent

Als Meester-ondernemer werk je vanuit een stijlvolle en groene omgeving in Sint-Pieters-Leeuw, net onder Brussel. Je onderneemt er samen met de cliënt in alle rust, weg van files en dagelijkse drukte.

Alle kansen om te groeien

Bij Novius kom je terecht in een kantoor met een heel groot netwerk en een sterk & deskundig team. Er zijn heel veel mogelijkheden om te groeien, kennis op te doen en je carrière vast te pakken.

Het Novius groeiprogramma stoomt je klaar

Als Meester-ondernemer krijg je alle ondersteuning die je nodig hebt om onze collega te worden. Want het Novius groeiprogramma stoomt je klaar om je Meester-ondernemerschap in te zetten voor onze klanten. En dat moet van twee kanten komen. Dus wij voorzien structureel alle handvaten om het beste uit jezelf te halen.

Een huis van vertrouwen, al meer dan 25 jaar

Als grootste advocatenkantoor van het Pajottenland geniet Novius al meer dan twee decennia een uitstekende reputatie, zowel bij de cliënten als de rechtbank. Je komt dus terecht in een stabiel bedrijf met een unieke, bemiddelende benadering.

 

Plan een vrijblijvend gesprek

Vul onderstaand formulier in om een vrijblijvend gesprek in te plannen.

We bekijken samen of jij de geschikte kandidaat bent om Meester-ondernemer te worden bij Novius.

 

Upload jouw cv (max. 2MB)
Bij Novius krijg je de ruimte om je visie en stempel te drukken op de groei en de vooruitgang van onze cliënten en Novius zelf.
Toon Proost

Wij steunen diverse initiatieven om bij te dragen tot een betere wereld.
Lees meer over onze inzet.