Passie voor ondernemerschap?

Word Meester-ondernemer

Iedereen wint bij Novius. Want wanneer je als Meester-ondernemer bij ons aan de slag gaat, groei jij samen met onze cliënten

Een Meester-ondernemer, dat is een ambitieuze advocaat bij Novius. Iemand die verstand heeft van ondernemen maar ook op de hoogte is van alle fiscale en vennootschapsrechtelijke zaken bij een onderneming en haar stakeholders.

Juridische sidekick voor ondernemers die willen groeien

Als advocatenkantoor met vestigingen in Sint-Pieters-Leeuw en Kortrijk, begeleiden wij doorgewinterde ondernemers, starters en accountants. Wij zijn de juridische sidekick voor ondernemingen die groeien en vooruit willen, maar weinig tijd en kennis hebben om zich bezig te houden met juridische kwesties. We werken op maat van hun business en ambities, zodat ze zonder zorgen kunnen doen waar ze goed in zijn. Legal guidance for better business, noemen wij dit.

De juridische rechterhand van ondernemers

Als Meester-Ondernemer bij Novius ben je de juridische rechterhand van ondernemers. Door je fiscale en juridische kennis til je groeibedrijven naar een hoger niveau. Maar niet alleen onze cliënten worden er beter van. Want we investeren tegelijkertijd in jouw groei.

Wat is er nodig om Meester-ondernemer te worden?

Een Meester-ondernemer bij Novius is in de eerste plaats een advocaat die vooruit wil. Ben jij dat en ben je klaar voor een volgende stap in je carrière? Hou jij ervan om, net als onze cliënten, de dingen stevig vast te pakken en naar een hoger niveau te tillen? Mooi. Belangrijk is wel dat je een uitgesproken passie voor het ondernemerschap hebt.

 

What’s in it for you?

Als Meester-ondernemer krijg je alle kansen om te groeien en jezelf te blijven ontwikkelen. Daar mag je ook zelf invulling aan geven: je krijgt de ruimte om je visie en stempel te drukken op de groei en de vooruitgang van onze klanten en Novius zelf. Daarnaast kan je jezelf ontpoppen als expert in een specifiek domein.

Als Meester-ondernemer kom je terecht in een fijne werkomgeving, omringd door gespecialiseerde advocaten die stuk voor stuk experts zijn in ondernemingsrecht en fiscaal recht. 

Omdat het leven meer is dan werken alleen, besteden we veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en een gezonde work/life balans. En je kan rekenen op een aantrekkelijk verloningspakket inclusief extralegale voordelen.

Het Novius groeiprogramma stoomt je klaar

Als Meester-ondernemer krijg je alle ondersteuning die je nodig hebt om onze collega te worden. Want het Novius groeiprogramma stoomt je klaar om je Meester-ondernemerschap in te zetten voor onze klanten. En dat moet van twee kanten komen. Dus wij voorzien structureel alle handvaten om het beste uit jezelf te halen.

 

Plan een vrijblijvend gesprek

Vul onderstaand formulier in om een vrijblijvend gesprek in te plannen. We bekijken samen of jij de geschikte kandidaat bent om Meester-ondernemer te worden bij Novius.

Upload jouw cv (max. 2MB)
Bij Novius krijg je de ruimte om je visie en stempel te drukken op de groei en de vooruitgang van onze cliënten en Novius zelf.
Toon Proost

Wij steunen diverse initiatieven om bij te dragen tot een betere wereld.
Lees meer over onze inzet.